Mooie producten, goede service, elke keer opnieuw

Vertrouwd door top chefs, restaurant eigenaren, managers en meer. Maak direct gebruik van onze top producten, service en persoonlijke benadering.

Meld je aan

Waarom Mooi Vlees?

Laat je overtuigen

Super snel geholpen zoals altijd!

Max / De Barrejongens

Uitstekende service en kwaliteit en denken graag mee, dat is wat je wilt als horeca klant.

Patrick Holla / Restaurant De Kolk

 

Een beetje over ons vlees

De Schotse roodvleessector staat bekend om zijn uitmuntende rundvlees, geproduceerd onder strikte welzijnsnormen en met geavanceerde veeteelttechnieken. Schotse koeien grazen in diverse landschappen,zijn gras gevoerd en zetten dit gras om in hoogwaardige eiwitbronnen. De sector wordt ondersteund door een garantiesysteem dat welzijn en traceerbaarheid waarborgt van boerderij tot bord. Schots rundvlees heeft het Europese label Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB), wat aangeeft dat de dieren in Schotland worden geteeld en geslacht.

Ons Iberico varkensvlees is altijd diepvries. Dit heeft ermee te maken dat de beste Iberico varkens tijdens het Montanara seizoen (december-februari) worden geslacht. Deze varkens hebben gedurende de laatste maanden voor de slacht enkel verse eikeltjes gegeten. De varkens die wij gebruiken voor het iberico vlees lopen ook echt los, in de eikenboomgaarden, wat de kenmerkende smaak geeft aan het vlees.

Frequently Asked Questions

Ga naar je account om je gegevens aan te passen of pas je adres en/of factuur gegevens aan tijdens het bestel proces.

Het vlees van Mooi Vlees wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van hoge kwaliteit. Het vlees van Mooi Vlees komt voornamelijk uit Schotland en Ierland en is gras gevoerd. Het Iberico vlees komt uit Spanje en komt allemaal uit het Montanara seizoen. Dit is het seizoen waar de varkens op hun best zijn.

Ons vlees wordt geconditioneerd opgeslagen om de versheid te behouden. De levering wordt met geconditioneerd transport uitgevoerd via ons eigen distributienetwerk, waardoor we de temperatuur gecontroleerd houden tijdens het transport. Dit garandeert dat het vlees vers en in perfecte staat bij jou aankomt.

Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst via onze webshop. Meldt je aan en dan nemen wij contact op voor een persoonlijk gesprek om je wensen door te nemen.

Bestellen bij Mooi Vlees kan tot 3u in de nacht. Wij leveren onze producten met de meest efficiënte en route uit, en zorgen dat het binnen 48 uur is afgeleverd. Neem contact op met je accountmanager om specifieke levertijden en bezorgopties te bespreken.